söndag 24 augusti 2008

Gröt gott.

Nu börjar saker falla på plats. Det endaste enda som återstår av köksrenoveringen är att sätta upp lister och foder och att dra elen och sätta upp lampor! Jippie!!! Och snyggt blir det.
Rent blygsamt kan vi bara säga att vi är så rackarns bra!

I måndags hade vi vår första bröllopsdag. Vi fick en helt fantastisk kväll på Sjömagasinet med deras otroliga mat och service. Vi fick även en liten romantisk stund vid färjelägret....

När vi kom hem möttes vi av sonen som inte somnade förrän han låg i mammas famn... Älskade lillunge.

Det var mycket trevligt att få vara ensamma en kväll och bara vara vi två. Tack farmor och farfar för att ni passade lillkillen.

Idag har vi spenderat den största delen av dagen på gräsmattan. Vi har haft fantastiskt väder och man vet inte hur många dagar med solsken och värme vi har kvar i år.
Gustav och jag har legat ner på gräsmattan och tittat på molnen, löven som blåste lite och tittat på varandra. Han somnade där mitt på gräsmattan under bar himmel. hgggggggjk (Nellie hälsar....)

Vi har provat gröt för första gången ikväll. Det blev en stor hit! Han smaskade i sig några teskedar och var mer hungrig efteråt. Det såg verkligen kul ut när han upptäckte hur man skulle svälja.

Det går så fort nu, han gör nya saker nästan varje dag. Idag till exempel så smackade han med läpparna och gillade ljudet så han gjorde det igen och igen.

Han gillar lite mysko saker här hemma. Elskåpet. Då trutar han med läpparna och säger Ååååoooo....
Att se sig själv i spegeln är också himla kul. Utom på morgonen då han blir lite blyg.


Nu ska föräldrarna gå och lägga sig. Sonen sover sedan två timmar....

Inga kommentarer: